Програми за 2017. годину – УСКОРО


На седници Скупштине општине Кладово која ће бити одржана 20. децембра 2016. године једна од тачака дневног реда је и усвајање буџета Општине Кладово за 2017. годину. Након тога биће расписан ЈАВНИ ПОЗИВ за расподелу стредстава у области спорта за наредну 2017. годину.

У циљу благовременог прикупљања предлога програма спортских организација молимо вас да нам на званичан е-мејл sport@kladovo.org.rs пошаљете захтев за добијање шифре од вашег фолдера. У фолдеру до којег долазите кликом на дугме ПРЕДАЈ ПРОГРАМ у секцији ПРОГРАМИ-2017 требате поставити word документа из даљег текста.

Документа (попуњена од стране овлашћеног лица) која постављате у ваш фолдер су:

1.ОБРАЗАЦ О1. – ПРИЈАВА на Јавни позив за финансирање или суфинансирање програма у области спорта

2.ОБРАЗАЦ П1. – ЗАХТЕВ за рангирање спортских организација, приликом доделе средстава, које остварују општи интерес у области спорта у Општини Кладово

3.АПЛИКАЦИОНИ ФОРМУЛАР – Годишњи програм

Сва пратећа документација ових ОБРАЗАЦА такоће треба бити постављена у фолдер корисника (ако је поседује у електронској форми).

Документа можете преузети у одељку ДОКУМЕНТИ и доступна су у старој и новој верзији WORD-a.

НАПОМЕНА: После расписивања ЈАВНОГ ПОЗИВА целокупну документацију вашег ПРОГРАМА ЗА 2017. годину морате доставити Комисију за доделу средстава у области спорта на писарници Општине Кладово.

Молимо вас да у наредном периоду пратите ову страницу јер ће она бити главни сервис за СПОРТ у Општини Кладово.

Оставите одговор